De spoedcursus in 4,6 of 8 weken.
Dit zijn opleidingen die voorafgegaan worden door een rijvaardigheidsrit waarin wordt gekeken naar het niveau dat u reeds bezit, het gevoel dat u voor het voertuig heeft en de vooruitgang die u tijdens deze rit boekt. Na deze rit bekijken we dan samen welk lessenpakket het beste bij u past.
Wanneer u voor een spoedcursus kiest, moet u wel redelijk wat uren aan vrije tijd kunnen inplannen. (ongeveer 2 3 dagdelen per week) Verder worden de lesuren zoveel mogelijk per twee aaneengesloten gereden, wat er toe bijdraagt dat het leertempo van de opleiding beduidend hoger ligt dan bij de reguliere rijopleiding.
Omdat de tijd, die tussen de laatste en de volgende rijles zit, minder dan een week bedraagt, ligt het niveau van die volgende les vaak hoger. Hierdoor zal het uiteindelijke niveau ook hoger liggen waardoor de slagingskans aanzienlijk toeneemt.

De 5 of 10 -daagse rijopleiding.
Mensen die op een snelle manier hun rijbewijs willen halen of maar af en toe een weekje vrij zijn, kunnen gebruik maken van de 5 of 10-daagse rijopleiding. Ook deze rijopleiding wordt voorafgegaan door een rijvaardigheidsrit om te kunnen bepalen of het aantal lessen binnen dit pakket toereikend is.
Bij de 10-daagse of 5-daagse rijopleiding zit u respectievelijk 2 en 4 uur aaneengesloten in de auto met aansluitend op vrijdag het rijexamen. Wanneer u kiest voor de 5-daagse opleiding wordt er tussendoor een koffiepauze ingelast omdat u niet 4 uur lang uw concentratie kunt vasthouden.
Bij beide rijopleidingen ligt het slagingspercentage vrij hoog, omdat de tijd die tussen de rijlessen zit z kort is, dat u heel weinig terugval heeft en waardoor ook hierbij de slagingskans aanzienlijk vergroot wordt.